Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Dinsdag 18 Oktober 2024

      PIEST werkt mee aan de Groene Bon van de gemeente Enschede voor een nieuwe energiezuinige wasmachine, koelkast of vriezer!

      In de herfst van 2024 start de gemeente Enschede met een initiatief om energiearmoede tegen te gaan. Inwoners die in aanmerking komen voor de Groene Bon twv € 500,- kunnen hun oude koelkast of wasmachine omruilen voor een nieuw en energiezuinig apparaat. Dit wordt mogelijk gemaakt via een witgoedregeling, die speciaal bedoeld is om de energierekening zo laag mogelijk te houden. Wij zorgen voor de levering van het energiezuinige apparaat en voeren het oude apparaat voor je af. PIEST heeft de vorige keer ook al meegedaan aan deze actie en ook nu willen we je graag helpen bij deze actie. Kom langs in onze winkel en wij adviseren je graag.

       

      Als onderdeel van dit initiatief stelt de gemeente vanaf 1 oktober 2024 maar liefst 2000 cadeaukaarten beschikbaar. Elke kaart heeft een waarde van € 500,- en kan worden verzilverd tussen midden oktober en tot uiterlijk 31 december 2024. De cadeaukaart kan besteed worden bij PIEST.nl en daar heb je een breed assortiment aan energiezuinige apparaten, zoals wasmachines, koelkasten, vriezers en koelers.

       

      We begrijpen hoe belangrijk het is om te besparen op energiekosten, en met deze regeling willen wij ons steentje bijdragen. Dankzij energiezuinige witgoedproducten kunnen gezinnen niet alleen hun energieverbruik verminderen, maar ook hun wooncomfort vergroten. Of je nu op zoek bent naar een zuinige wasmachine of een koelkast die je eten langer vers houdt, bij PIEST helpen we je graag bij het maken van een duurzame keuze. 

       

      Via de gemeente Enschede kun je informeren naar de Groene Bon: gemeente Enschede en de Groene App

      Recente artikelen